Alle ons bekende patronen uitgelegd - Japansecandlespuntnl

Ga naar de inhoud

Alle ons bekende patronen uitgelegd

            
De Japanse Candles vertellen u iets over de beurs. U hoeft ze slechts te leren lezen. U krijgt van www.beursbox.nl in samenwerking met www.beursaccent.nl het volgende helemaal gratis:

  • 74 makkelijk te herkennen patronen die u vertellen wanneer de beurs zal dalen, stijgen of de huidige trend zal voortzetten.
  • enkele formaties die nagenoeg zeker een trendommekeer voorafgaan. Telkens wanneer u een dergelijk patroon tegenkomt, kunt u een bijna gegarandeerde winst realiseren.
  • een analysemethode waarvoor u geen software of real-time koersen nodig heeft. U vindt candlestick-grafieken terug op de meeste gratis websites.
  • het mysterie achter de doji, hanging man, morning star, hammer,... onthuld!
Termen uitgelegd                  

De content op deze site kwam tot stand met gebruikmaking van vooral Steve Nison's Japanese Candlestick Charting Techniques Second Edition.
Verder werd dankbaar en met toestemming gebruik gemaakt van de indeling en Engelstalige basis zoals die gevonden kan worden op http://www.litwick.com
Ook gaat dank uit naar Matthijs de Zwart. die me eind jaren negentig op het spoor zette voor wat betreft het professionele gebruik van Technische Analyse en Japanse Candles.

Wilt u de patronen zoals u ze hier op de site aantreft graag ook zelf hebben, neemt u dan NU een abonnement op de gratis Beursbox Nieuwsbrief! U krijgt dan als bonus op dat gratis abonnement het Japanse Candles E-boek ook helemaal gratis!
Contact
Japanse Candles / Pro Gain B.V.
Sint Oedenrodesweg 41
5681 PH BEST, Nederland
+31(0)629067997
tom@lassing.nl
KvK: 17254080
Terug naar de inhoud